De Advocaten


Advocaat is een bijzonder beroep, althans dat vinden wij.

Van een advocaat wordt veel verwacht; kwaliteit, integriteit en zorgvuldigheid, maar ook inzet en boerenslimheid. Alleen wanneer wij die eigenschappen iedere keer meebrengen zijn wij het vertrouwen van onze cliënten waard.

Willem Balkenende

Advocaat

Willem komt uit een echt Eindhovens ondernemersnest. Willem heeft zich gespecialiseerd in de rechtsgebieden ondernemingsrecht, faillissementsrecht en verbintenissenrecht en gebruikt zijn ervaring als ondernemer met zijn kennis van het recht. Willem is doelgericht, maar wel met een praktische inslag.

Bij het incasseren van geldvorderingen weet Willem welke wegen het beste kunnen worden bewandeld. Of er nu beslag moet worden gelegd, een vorderingsprocedure moet worden gestart of een faillissement dient te worden aangevraagd, Willem heeft alle tools in handen voor het bereiken van het beste resultaat. Vanwege zijn specialistische kennis over het incasseren van geldvorderingen wordt Willem veelvuldig ingeschakeld door incassobureaus, deurwaarderskantoren en andere advocatenkantoren.

Willem is lid van de Vereniging van incasso- en procesadvocaten (VIA).