• Aanpak

  U moet van punt A naar punt B, in één rechte lijn. Mochten wij corresponderen met uw wederpartij of de rechtbank, ontvangt u te allen tijde voor verzending een concept ter goedkeuring en aansluitend uiteraard een afschrift. Uw belang staat voorop, altijd.

 • Advocatuur 3.0

  Sense Advocaten combineert het traditionele beroep van advocaat met alle digitale communicatiemogelijkheden van nu.

  Wij zijn uiteraard bereikbaar via (mobiele) telefoon, fax en e-mail. Daarnaast kunt u ons benaderen via WhatsApp, Facetime en Skype. U bent van harte welkom op ons kantoor, maar ú kiest de manier waarop u met ons wil communiceren. Zo worden tijd en middelen efficiënt ingezet om u het maximale resultaat te kunnen bieden tegen de laagst mogelijke kosten.

  Sense Advocaten beschikt over de nieuwste digitale kennisbronnen. Zo blijven wij altijd up-to-date. Of het nu gaat om rechtspraak of vakliteratuur, wij weten wat er speelt.

 • Bereikbaar 24/7

  Bereikbaarheid is belangrijk voor een cliënt, dat weten wij maar al te goed. Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar, ook buiten kantoortijden.

   

   

   

 • Tarieven

  Sense Advocaten biedt specialistische kennis tegen een scherpe prijs. Wij rekenen geen aparte kantoorkosten. Bestede tijd wordt nauwkeurig geschreven door middel van eenheden van 6 minuten.

  Op onze dienstverlening zijn altijd onze algemene voorwaarden van toepassing.
Wilhelminaplein 25, 5611 HG Eindhoven   Tel. 040-2436492   info@senseadvocaten.nl