mr. drs. No Mauer

No bracht zijn jeugd door in Deurne. Na het behalen van zijn diploma aan het St. Willibrord gymnasium te Deurne vervolgde hij zijn studies aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Aan deze universiteit behaalde No zowel het diploma Bedrijfswetenschappen, als het diploma Nederlands Recht. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als arbeidsjurist bij een internationale accountancy- en adviesorganisatie, maakte No de overstap naar de advocatuur.

Het bijstaan van zowel particulieren als ondernemingen in arbeidsconflicten is No op het lijf geschreven. Het tactisch steekspel en waar nodig (hard) doorpakken, de kracht van No zit ‘m in het hanteren van het juiste middel op het juiste moment.

Daarnaast adviseert No ondernemingen op het gebied van (arbeids)overeenkomsten, arbeidsvoorwaarden & protocollen, algemene voorwaarden, bedrijfseconomische ontslagkwesties, goed werknemer-/werkgeverschap, medezeggenschap, het sociale zekerheidsrecht en statutaire/ contractuele regelingen.

mr. Lars Claassens

Lars Claassens studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg. Een advocaat in hart en nieren met diepgaande ervaring in het arbeidsrecht. Zo begeleidt Lars met enige regelmaat (grote) ondernemingen bij reorganisaties, adviseert hij op het terrein van medezeggenschap, voert hij procedures over concurrentiebedingen en doet hij individuele ontslagzaken.

Als rasechte civilist kan Lars bovendien met elke overeenkomst uit de voeten. De levering van ondeugdelijke producten, maatschapsconflicten, ontslag van de statutair directeur en de incasso van vorderingen, Lars zet er zijn tanden in. Door de kennis en ervaring van Lars in het beslag –en executierecht kan Lars niet alleen blaffen, maar ook bijten!

In hectische situaties en onder hoge druk houdt Lars zijn hoofd koel. In de rechtszaal voelt hij zich dan ook als een vis in het water.

In 2010 heeft Lars de Grotius Specialisatieopleiding Arbeidsrecht succesvol afgerond. Hij is tevens lid van diverse beroepsverenigingen, waaronder de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Zijn vrije tijd besteedt Lars aan zijn gezin. Daarnaast slaat hij graag een balletje op de tennisbaan en drinkt hij op zijn tijd een biertje in de kroeg. De boog kan immers niet altijd gespannen staan.

mr. Willem Balkenende

Willem komt uit een echt Eindhovens ondernemersnest. Ondernemen is er thuis met de paplepel ingegoten. Nadat hij met succes zijn studie Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht had afgerond is hij enige tijd werkzaam geweest in het familiebedrijf. Zijn grote fascinatie voor juridische problemen binnen bedrijven heeft hem uiteindelijk doen besluiten om de overstap naar de advocatuur te maken. Willem heeft zich gespecialiseerd in de rechtsgebieden ondernemingsrecht, faillissementsrecht en verbintenissenrecht en gebruikt zijn ervaring als ondernemer met zijn kennis van het recht. Willem is doelgericht, maar wel met een praktische inslag.

Met name bij het incasseren van geldvorderingen weet Willem welke wegen er het beste kunnen worden bewandeld. Of er nu beslag moet worden gelegd, een vorderingsprocedure moet worden gestart of een faillissement dient te worden aangevraagd, Willem heeft alle tools in handen voor het bereiken van het beste resultaat.

Vanwege zijn specialistische kennis over het incasseren van geldvorderingen wordt Willem veelvuldig ingeschakeld door incassobureaus, deurwaarderskantoren en andere advocatenkantoren.

Willem is lid van de Vereniging van incasso- en procesadvocaten (VIA).


Wilhelminaplein 25, 5611 HG Eindhoven   Tel. 040-2436492   info@senseadvocaten.nl